Απολογιστική Γενική Συνέλευση – Ανάδειξη νέου ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 η ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση του tangoneon. Παρουσιάστηκαν εκτενώς οι δράσεις, τα πεπραγμένα και τα αποτελέσματα της διαχείρισης του απερχόμενου ΔΣ. Έγινε συζήτηση και τέθηκαν προβληματισμοί για διάφορα θέματα που απασχολούν το σύλλογο. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τον απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ.

Δεν έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, καθώς υπήρξαν μόνο δύο (2) υποψηφιότητες.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων η Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00. Τα μέλη θα ενημερώνονται καθημερινά μέσω της σελίδας μας στο facebook, από την ιστοσελίδα του συλλόγου www.tangoneon.gr και με email για τυχών υποβολή υποψηφιοτήτων.

Εφ’ όσον μέχρι την ημερομηνία αυτή υπάρξουν τουλάχιστο 5 υποψηφιότητες ώστε να είναι δυνατή η διενέργεια εκλογών, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί η 3η στη σειρά Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την παρουσίαση των υποψηφίων και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Διαφορετικά όλες οι δραστηριότητες του συλλόγου (μαθήματα, πράκτικες και milonga) θα ανασταλούν, μέχρις την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρακαλούνται τα μέλη που προτίθενται να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. να αποστείλουν σχετικό email στο tango@tangoneon.gr. Ενναλακτικά μπορούν δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στα μέλη του απερχόμενου ΔΣ στο χώρο του tangoneon.