Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Μετά την 1η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 24.2.2016 κατά την οποία δεν υπήρξε η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία των μισών συν ένα των ταμειακώς εντάξει μελών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Ομάδας «Tangoneon», καλεί τα μέλη της σε Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 21:00 στην έδρα της, Μονής Καλυβιανής 8, πλατεία Σινάνη.

Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης είναι τα κάτωθι:

1. Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3. Παρουσίαση Υποψηφιοτήτων

4. Διενέργεια εκλογών

Όσοι προτίθενται να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό email στο tango@tangoneon.gr. Ενναλακτικά μπορούν δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στα μέλη του απερχόμενου ΔΣ στο χώρο του tangoneon.

Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 21.00 και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί 22.00-23.00.

Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τα παρόντα μέλη, αφού σύμφωνα με το καταστατικό, για την Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση δεν απαιτείται για να έγκυρη η παρουσία του 50% + 1 των ταμειακώς εντάξει μελών.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Παρακαλούνται όλα τα μέλη να ανανεώσουν την ετήσια συνδρομή τους εγκαίρως.

Ταυτόχρονα, με την διεξαγωγή εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας θα γίνει και η ψηφοφορία για την ελεγκτική επιτροπή.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση.

Εκ μέρους του Δ.Σ,

Ανέστος Μάνος

Η Εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1646005732319144/