Πρόγραμμα σεμιναρίου με τους Λουκά και Γεωργία στις 23 & 24 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητοί μας φίλοι χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Το 2016 να φέρει ελπίδα, χαμόγελο και ζεστές αγκαλιές!

Σας ενημερώνουμε για το οριστικό πρόγραμμα μαθημάτων του σεμιναρίου αργεντίνικου tango στις 23 & 24 Ιανουαρίου με τους Λουκά Μπαλόκα και Γεωργία Προίσκου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι θα είναι μαζί μας από την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στην καθιερωμένη Milonga του συλλόγου μας, για να χορέψουν μαζί μας και να τους απολαύσουμε σε ένα υπέροχο show.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί, τις ώρες, τα επίπεδα και τα θέματα κάθε μαθήματος.

Πληροφορίες για το ζευγάρι

Ο Λουκάς Μπαλόκας και η Γεωργία Προίσκου μετά από πολλά χρόνια εξάσκησης και διερεύνησης στον αυτοσχεδιασμό και τη χορογραφία, ανέπτυξαν το προσωπικό τους στυλ. Ο χορός τους χαρακτηρίζεται από μουσικότητα, ταχύτητα, μεταβολές στη δυναμική της κίνησης και έντονα δραματικά στοιχεία. Πάντοτε τους γοήτευε ο πειραματισμός, ενώ αγαπούν να συνδυάζουν παραδοσιακές και σύγχρονες φόρμες. Η διδασκαλία τους βασίζεται στην κατανόηση των βασικών χορευτικών στοιχείων και επιδιώκουν πάντα να παρέχουν στους μαθητές τους τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία του δικού τους χορού, μέσω μιας διασκεδαστικής μεθόδου. Δίνουν έμφαση όχι μόνο στην τεχνική αλλά επιπλέον βοηθούν τους μαθητές να κατανόησουν τη γενικότερη φιλοσοφία και κουλτούρα του αργεντίνικου τάνγκο.

δείτε περισσότερα για το ζευγάρι στο tangofix.gr